Půjčka 30 000 korun

Autor:  Dominika Múdra
|
Poslední aktualizace: 26. 9. 2024

Díky našemu srovnání nabídek si vyberete půjčku do 30 000 korun jednoduše a ještě:

  • Ušetříte na úrocích
  • Vše vyřídíte rychleji a možná i online
  • Získáte důvěryhodného finančního partnera

Začít s porovnáváním

Kolik si chcete půjčit?

Kde můžu získat půjčku 30 000 Kč?

V oblasti půjček do 30 000 korun se otevírá široká škála možností od různých finančních institucí. K dispozici máte širokou nabídku bankovních i nebankovních společností a dokonce můžete vyzkoušet i inovativní P2P půjčky, které si v poslední době získávají velkou oblibu.

Rozmanitost nabídky v tomto rozmezí je pro klienty obrovským přínosem. Mnoho společností soutěží o získání klientů, což vytváří tlak na vylepšení úvěrových podmínek. Konkurenční prostředí často motivuje ke snižování úrokových sazeb.

Kromě úrokových sazeb nabízejí finanční instituce různé výhody, jako je odklad splátek nebo prodloužení doby splatnosti. Dalším způsobem, jak zaujmout klienty, jsou dočasné akce, které umožňují výhodné půjčení na krátkou dobu nebo dokonce zdarma.

Nejlepší půjčky 2024

  • Půjčka s nejlepším hodnocením: Kamali
  • Nejlepší půjčka od lidí pro lidi: Zonky
  • Nejvýhodnější první půjčka zdarma: Zaplo
  • Nejlepší srovnávač půjček: Chytrá půjčka
  • Nejlepší flexibilní půjčka: Ferratum

Pokud hledáte půjčku ve výši 30 tisíc korun bez skrytých poplatků, je důležité si dávat pozor zejména u rychlých půjček, ty mohou mít nečekané poplatky za prodloužení splatnosti. Tyto poplatky mohou rychle narůst a zůstávají skryty, dokud si je klient nevšimne.

V tomto ohledu je klasický spotřebitelský úvěr výhodnou volbou, protože podléhá jednotným právním předpisům a umožňuje klientovi splatit úvěr kdykoli bez sankcí nebo pokut.

Pokud uvažujete o P2P půjčce, půjčka od Zonky je mezi klienty velmi oblíbená. Tato půjčka umožňuje přijímání mimořádných splátek kdykoli a v libovolné výši, což vám může výrazně ušetřit náklady na vaši půjčku ve výši 30 000 korun.

Nejlepší P2P půjčka

Vybraný 5 904 krát
  • Úroková sazba již od 4,49 %
  • Půjčka od 5 000 do 1 200 000 Kč
  • Peníze na účtu do 24 hodin
  • Přehledné podmínky a principy půjček
Minimální výše půjčky5000
Maximální výše půjčky1200000
Nejnižší RPSN4.99
Nejvyšší RPSN8.97
Minimální délka splácení1 rok
Maximální doba splácení10 let
Akceptuje záznamy v registrechNe .
Minimální věk 18

Podmínky půjčky 30 000 korun

Platí, že každý poskytovatel si určuje vlastní podmínky. Obecně však můžeme říci, že většina poskytovatelů vyžaduje splnění následujících podmínek:

  • Věk nejméně 18 let
  • Trvalý pobyt v ČR
  • Bankovní účet
  • Dokladovatelný příjem

Porovnávejte půjčky od 40 poskytovatelů půjček

Najděte nejvýhodnější nabídku jedním kliknutím

Další možnosti

Pokud máte bezchybnou úvěrovou historii a žádné záznamy v registrech, máte možnost požádat svou banku o kontokorent či dokonce o kreditní kartu. Kreditní karta přináší velké výhody, protože pokud ji správně využíváte, může fungovat jako rychlý a bezplatný zdroj financí.

Další atraktivní možností je revolvingový úvěr. Tento typ úvěru kombinuje výhody rychlých půjček, kreditních karet a spotřebitelských úvěrů. Po schválení vaší online žádosti obdržíte stanovený limit, který můžete kdykoli a v libovolné výši využít.

Například, pokud vám byl schválen limit úvěru ve výši 30 000 korun, máte možnost čerpat celý tento limit najednou nebo ho rozdělit na částky podle vašich potřeb. Splácení je velmi flexibilní – měsíčně musíte uhradit minimální splátku, ale máte také svobodu přispět více, což vám umožní snížit celkové náklady na úvěr a dosáhnout jeho dlouhodobého zlevnění.

Půjčka 30 000 bez doložení příjmu

U většiny žadatelů budete muset dokládat své příjmy. To zahrnuje předložení výpisů z bankovního účtu za posledních 3 nebo 6 měsíců, což závisí na daném poskytovateli. Nicméně, existují i poskytovatelé, kteří nabízejí půjčky ve výši 30 000 korun bez nutnosti potvrzení o příjmu.

Společnost Celkové hodnocení Nejnižší RPSN Maximální výše půjčky Termínovaný úvěr Podmínky prodloužení vý…
3.997,00% 80 000 Kč7 dní – 9 letAno Prohlédnout si nabídku
5.00,00% 30 000 Kč7 dní – 1 rokAno Prohlédnout si nabídku
3.712,00% 60 000 Kč5 dní – 1 rokAno Prohlédnout si nabídku
Začínáme
Prohlédnout si nabídku
Prohlédnout si nabídku
Prohlédnout si nabídku
Společnost Celkové hodnocení Nejnižší RPSN Maximální výše půjčky Termínovaný úvěr Podmínky prodloužení vý… Začínáme
3.997,00% 80 000 Kč7 dní – 9 letAno Prohlédnout si nabídku
5.00,00% 30 000 Kč7 dní – 1 rokAno Prohlédnout si nabídku
3.712,00% 60 000 Kč5 dní – 1 rokAno Prohlédnout si nabídku

Pokud se rozhodnete žádat o půjčku bez doložení příjmu, je důležité myslet na to, aby výše úvěru 30 000 korun nezatížila váš rodinný rozpočet až příliš. Je nutné spočítat nebo alespoň odhadnout, kolik si můžete každý měsíc dovolit splácet.

Splatit úvěr v pouhých dvou nebo třech měsících pravděpodobně nebude reálné, protože by vám mohl chybět manévrovací prostor.

Je možné požádat o půjčku i v případě, že máte snížený příjem, například během mateřské dovolené nebo na důchodu. Je však třeba mít na paměti, že tyto půjčky jsou považovány za rizikovější, a proto mohou být spojeny s vyššími úroky.

Dobrou zprávou je, že rychlost vyplacení půjčky zůstává konstantní – za příznivých podmínek si můžete půjčit 30 tisíc korun i během jedné hodiny. Stejná situace platí i v případě, že máte záznamy v registrech.

Splatnost půjčky

Nedoporučuje si zbytečně prodlužovat splatnost půjčky, neboť by to znamenalo zaplacení více peněz v rámci úroků. Nicméně, je-li to nezbytné pro udržení finanční stability, je rozumné zvolit delší dobu splatnosti. To je obzvláště výhodné u spotřebitelských úvěrů, kde může být možnost předčasného splacení.

Délka splatnosti se výrazně liší mezi různými poskytovateli. V případě spotřebitelských úvěrů vám bude obvykle nabídnuto 30 000 korun s dobou splatnosti od 6 měsíců až do tří let.

Půjčka 30000 – délka splatnosti

Společnost Celkové hodnocení Maximální doba splácení Podmínky prodloužení vý… Bezplatné předčasné spl…
4.61 měsícAnoNe Prohlédnout si nabídku
4.610 letNeNe Prohlédnout si nabídku
4.51 rokAnoAno Prohlédnout si nabídku
Začínáme
Prohlédnout si nabídku
Prohlédnout si nabídku
Prohlédnout si nabídku
Společnost Celkové hodnocení Maximální doba splácení Podmínky prodloužení vý… Bezplatné předčasné spl… Začínáme
4.61 měsícAnoNe Prohlédnout si nabídku
4.610 letNeNe Prohlédnout si nabídku
4.51 rokAnoAno Prohlédnout si nabídku

Naopak rychlé půjčky mohou mít mnohem kratší splatnost, například 30 až 60 dní. Je důležité mít na mysli, že na trhu existuje široký výběr, což umožňuje každému vybrat si půjčku ve výši 30 000 korun, která nejlépe vyhovuje jeho individuálním potřebám.

Jak ušetřit 216 840,00 Kč na vaší půjčce

Rozdíl v ceně půjčky 10 000,00 Kč za 90 dní je 216 840,00 Kč.

Zjistěte jak

Shrnutí

Jelikož půjčka ve výši 30 000 korun představuje značnou částku, je mimořádně důležité vybrat si spolehlivého poskytovatele. Proto doporučujeme prostudovat recenze jak od bývalých, tak současných klientů, a nedůvěřovat pouze hodnocením zveřejněným na webových stránkách konkrétní společnosti.

Webové stránky poskytovatele by měly být bezchybné, kompletní a přehledné. Důvěryhodní věřitelé jsou obvykle registrovány jako společnosti s ručením omezeným (s.r.o.) nebo akciové společnosti (a.s.). Naopak byste měli být obezřetní vůči nabídkám, které obdržíte na letácích nebo v poštovní schránce.

Na Financera.cz provádíme srovnání pouze ověřených poskytovatelů finančních produktů. Naše srovnání vám pomůže najít nejvýhodnější půjčku ve výši 30 000 korun ještě dnes. Využijte náš nástroj pro srovnání, prozkoumejte recenze jednotlivých společností a zpětnou vazbu od klientů a vyberte si tu nejlepší půjčku do 30 000 Kč ještě dnes.

Díky moderním technologiím lze celý proces vyřídit online. Požádání o půjčku ve výši 30 tisíc korun je snadné a rychlé díky online formuláři. Odeslání potřebných dokumentů zahrnuje pouze nahrání skenů, obrázků nebo dokumentů. Schválení a vyplacení půjčky ve výši 30 000 korun probíhá také velmi efektivně.

Často kladené otázky

Jak mohu získat půjčku ve výši 30 000 korun?

Získání této částky je jednoduché. Začněte tím, že si porovnáte nabídky uvedené nahoře na této stránce. Vyberte si tu nejvhodnější pro vás a klikněte na modré tlačítko „Prohlédnout si nabídku“. Poté vyplníte online žádost o půjčku a po schválení žádosti budete moci čerpat prostředky.

Kde mohu zažádat o půjčku ve výši 30 000 korun?

Půjčku ve výši 30 000 korun můžete zažádat v jakékoli bance nebo nebankovní společnosti. Stále více oblíbené jsou také P2P půjčky.

Existuje půjčka ve výši 30 000 korun bez záznamu v registru?

Půjčky bez záznamu v registru již na českém trhu téměř neexistují. Výhodou je, že většina nebankovních společností umožňuje získání půjčky i při záznamu v registru dlužníků.

Jak drahá je půjčka ve výši 30 000 korun?

Celková cena půjčky ve výši 30 000 korun závisí na několika faktorech. Klíčovým faktorem je volba správného poskytovatele, protože každý z nich má odlišné úrokové sazby a podmínky, které mohou značně ovlivnit celkové náklady na půjčku. Doporučujeme využít naše bezplatné srovnání nabídek.

Proč byste měli porovnávat půjčky na Financer.com?

Služba Financer.com nabízí rychlé srovnání dostupných půjček na českém trhu. Porovnání půjček prostřednictvím naší služby je velice snadné. Používání Financer.com je navíc pro zákazníka vždy bezplatné.

Náš závazek k transparentnosti
U nás ve Financera.cz jsme odhodláni vám pomoci s vašimi financemi. Veškerý náš obsah se řídí našimi edičními zásadami. V rámci našeho procesu recenzování otevřeně informujeme o tom, jakým způsobem hodnotíme produkty a služby a o tom, odkud pochází naše zisky, se dozvíte v našem zveřejnění informací o inzerci.

Dominika Múdra je Country Manager pro web Financera.cz. Dlouhodobě se zajímá o oblasti jako jsou osobní finance, finanční gramotnost a investování. Ráda vám pomůže s vašimi finančními rozhodnutími.

Sdílet na

Často kladené dotazy

Jak mohu získat půjčku ve výši 30 000 korun?

Získání této částky je jednoduché. Začněte tím, že si porovnáte nabídky uvedené nahoře na této stránce. Vyberte si tu nejvhodnější pro vás a klikněte na modré tlačítko "Prohlédnout si nabídku". Poté vyplníte online žádost o půjčku a po schválení žádosti budete moci čerpat prostředky.

Kde mohu zažádat o půjčku ve výši 30 000 korun?

Půjčku ve výši 30 000 korun můžete zažádat v jakékoli bance nebo nebankovní společnosti. Stále více oblíbené jsou také P2P půjčky.

Existuje půjčka ve výši 30 000 korun bez záznamu v registru?

Půjčky bez záznamu v registru již na českém trhu téměř neexistují. Výhodou je, že většina nebankovních společností umožňuje získání půjčky i při záznamu v registru dlužníků.

Jak drahá je půjčka ve výši 30 000 korun?

Celková cena půjčky ve výši 30 000 korun závisí na několika faktorech. Klíčovým faktorem je volba správného poskytovatele, protože každý z nich má odlišné úrokové sazby a podmínky, které mohou značně ovlivnit celkové náklady na půjčku. Doporučujeme využít naše bezplatné srovnání nabídek.

Proč byste měli porovnávat půjčky na Financera.cz?

Služba Financera.cz nabízí rychlé srovnání dostupných půjček na českém trhu. Porovnání půjček prostřednictvím naší služby je velice snadné. Používání Financera.cz je navíc pro zákazníka vždy bezplatné.

Byl tento článek nápomocný?

Buďte první, kdo přidá hodnocení

Jak můžeme tento příspěvek zlepšit? Vaše zpětná vazba je neveřejná.

Používáním stránky Financera.cz měníte svět.  Dozvědět se více.